PV-muur – Plug&Play geïnstalleerd door eigen vakmensen

Aannemingsbedrijf Van de Kreeke renoveert blinde gevel met panelen van SOLTECH

Een zuidgerichte blinde gevel van de kantoorgebouwen van Van de Kreeke kreeg een facelift. En niet zomaar één.

Natuuuuurlijk werd SOLTECH in dit geval een beetje geholpen door een toevallige insider. Maar dat neemt niet weg dat het project een significante meerwaarde levert aan zowel het pand, als de energieneutraliteit van Van de Kreeke.

Specificaties

Omvang: 20 panelen tegen de wand
Vermogen per paneel: 335 Wp

Energieneutraal

Van de Kreeke had al zonnepanelen op het dak en investeerde recent ook in een fietsenstalling met geïntegreerde zonnecellen voor het opladen van electrische fietsen. Door het toevoegen van de BIPV-muur wekt het bedrijf op jaarbasis evenveel stroom op dan ze verbruiken.

Plug & Play

Voor de plaatsing werd gewerkt met een gestandardiseerd bevestigingssysteem van BIPV.world.  Dit systeem kan door technische vakmensen gemakkelijk geïnstalleerd worden… en laat dat nu net iets zijn waar ze bij Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice geen gebrek aan hebben.

Ben jij ook geïnteresseerd om een blinde gevel te voorzien van esthetische zonnepanelen? Neem dan zeker even contact op.

Projecten met een vleugje SOLTECH

De zonnefiets van Raf Van Hulle

De zonnefiets van Raf Van Hulle

In 2018 won Raf met zijn zonnefiets Sun Trip, een internationale race voor zonnefietsen van Lyon tot China. In 2021 komt de eco-avonturier met een nieuw, verbeterd model. Een windkuip met zonnecellen zorgt voor minder weerstand en extra zonne-energie. Een knap staaltje R&D met een ongezien potentieel.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.