Ben jij onze verschilmaker

VERKOOP­VEDETTE

Teaming up met Xavier
Alias: Strategic Sales

 

SOLTECH | Productie

SOLTECH maakt zonnepanelen.

Maar geen gewone zonnepanelen! Eigenlijk moeten we zeggen: SOLTECH kan van bijna alles een zonnepaneel maken. Van gevels, ramen, dakpannen, de capeau van een auto, het dak van een bushokje, fietspaden en betontegels… tot geluidswanden langs de autostrades.

We integreren zonnecellen in materialen – in gebouwen (BIPV), in vervoersmiddelen (VIPV), in producten (PIPV) en in infrastructuur (IIPV). Elk object dat we een vleugje SOLTECH mogen geven, wordt op die manier een bron van energie.

Verschilmakers

Ben jij op zoek naar een job met impact? Wil jij deel uitmaken van een team dat elke dag opnieuw producten produceert die het verschil maken? Ben jij degene die de meest uiteenlopende projecten letterlijk vól energie wil steken?

Lees dan zeker verder!

Ben jij de VerkoopVedette die we zoeken?

Werken bij SOLTECH, is werken aan een mooiere toekomst. Want alles wat we bouwen, laten we bijdragen aan een betere wereld. Echt. Geen greenwashing. Geen praatjes. Gewoon een mooi en eerlijk verhaal. En dat verhaal, mag jij mee vertellen. Op onze eigen(zinnige) manier.

Je rapporteert en adviseert rechtstreeks aan de CEO en opereert in een internationale omgeving met focus op de grote wereldsteden: New York, London, Parijs, Hong Kong, Dubai… De wereld is je canvas en jij hebt zin om er iets moois van te maken. Het reizen schrikt je niet af. Toch niet voor de volgende maanden/jaren. Ben je het beu, bekijken we wat de mogelijkheden zijn dichter bij huis. 

We kunnen het nog niet in onze algemene teksten vermelden, want het is nog geheim. Maar voor jou lichten we graag een tipje van de sluier op: Binnenkort lanceren we een nieuw innovatief product met groot internationaal potentieel. Ook dit product moet internationaal op de kaart gezet worden. Ook hierin zal jij een grote rol spelen.

Jouw taken

  • Je stelt een internationaal salesplan op en je bepaalt ambitieuze maar haalbare KPI’s;
  • Je bouwt een sterk internationaal netwerk uit van (potentiële) klanten wereldwijd
  • Ja analyseert markt- en businessproposities;
  • Je beheert budgetten volgens het internationaal salesplan;
  • Je analyseert de noden van de klant en stelt in samenwerking met interne technische experts de juiste oplossingen voor om aan die noden en verwachtingen te kunnen voldoen;
  • Je bent verantwoordelijk voor een sterke opvolging en nazorg bij afgesloten deals;
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste en modernste evoluties binnen onze sector en houdt je kennis up to date om je geloofwaardigheid te verstevigen voor een dienst die continu gebaseerd is op geactualiseerde kennis.

  Dit is wat we bieden

  Alle clichés… die mag je ook bij ons verwachten: een marktconforme verloning, een fijne werksfeeren heel veel salesuitdaging en nog meer ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden een vast contract.

  Het bijdragen aan een duurzame samenleving is heel mooi, maar daar betaal je de rekeningen niet mee. Wij bespreken graag de voorwaarden op basis van jouw profiel.

   

  Dit is wat we zoeken

  In eerste instantie vragen wij betrokkenheid en motivatie. That’s it! Wij voorzien intern een opleiding die je expert maakt op het vlak van geïntegreerde zonnecellen.

  Er zijn een aantal competenties die we graag zouden zien in jou:

  • Je hebt een bachelor – of masterdiploma in een commerciële of technische richting of gelijkwaardig door ervaring;
  • Ervaring in verkoop of marketing van industriële producten, bij voorkeur in de bouwsector
  • Je kunt zowel goed zelfstanding als in teamverband functioneren;
  • Je houdt van onderhandelen en hebt feeling voor klantenservice;
  • Je beheerst en het Engels en Frans en kan een business-conversatie voeren in die talen;
  • Je bent bereid om veel en soms ver te reizen;
  • Je bent dynamisch, professioneel en zelfstandig;
  • Je (h)erkent de waarden van onze klanten;
  • Je bent ondernemend van aard en hebt een grote verantwoordelijkheidszin;
  • Je bent vertrouwd met kantoorsoftware;
  • Je bent op de hoogte van veiligheidsvoorschriften, bouwvoorschriften, toepasselijke wetgeving en normen & regelgeving.

  Dus als jij zin hebt om te werken, om je te smijten in een job met impact en om elke dag bij te leren, dan ben jij de m/v/x die wij zoeken.

  Hoe solliciteren?

  Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt?
  Mail Bas: bas.vandekreeke@soltech.be 
  Bel Bas: 0496 80 21 16

  SOLTECH GROEIT

  En niet een beetje. Van 7 naar 35 in een jaar. Met een snelle stijging na de zomer.

  ZOT! Echt ZOT!

  En ja! Groeien is spannend. En ja! Groeien voelt tegelijk ontzettend goed. Ons oorspronkelijke team en onze nieuwe medewerkers: samen geven ze vuurwerk! Samen maken ze een verschil. Ongelooflijk mooi om te zien tot wat onze mensen in staat zijn.

  En we groeien nog steeds. Maar momenteel doet het pijn. Té veel pijn. En té is nooit goed.

  Dus we zoek nog mensen. Veel mensen.
  En we zoeken ze snel.

  JE TEKENT VOOR VERANDERING

  Als wij jou welkom mogen heten in ons team, teken je voor verandering. Niet alleen omdat je werkt aan en met een technologie die de wereld helpt veranderen. Ook de technologie zelf is constant in beweging. 

  Er staan bovendien grote dingen te gebeuren. We bouwen een nieuwe fabriek

  Momenteel ligt onze fabriek in Tienen, maar eind 2022 plannen wij een verhuis naar een gloednieuwe site aan het Thor Park in Genk. Woon jij ergens tussen deze twee locaties in, zou dat ideaal zijn. Woon je in de buurt van Genk en zie je het zitten om nog een half jaar te pendelen naar Tienen, is dat ook oké.

  JE TEKENT VOOR EEN ROL

  SOLTECH is in niets standaard. En daar zijn we fier op. Ondanks dat we al meer dan 30 jaar bestaan, werken we als een start-up. Bij ons geen functieprofielen. Bij ons spreken we over 'rollen'.

  Ieder heeft zijn rol. Of zelfs meerdere rollen. Een rol is een verzameling van taken die jouw verantwoordelijkheid zijn. Je voert ze daarom niet alleen uit. Maar je ben uiteindelijk wel degene die voor het resultaat instaat.

  We kijken naar je capaciteiten en benutten die optimaal op zo'n manier dat jij niet enkel energie maakt, maar ook háált uit je werk.

   

  Projecten met een vleugje SOLTECH

  Uw project vol energie

  Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

  Soltech logo

  SOLTECH NV/SA

  Industrial Area West-Grijpen
  Grijpenlaan 18
  B – 3300 TIENEN
  Belgium
  +32 (0)16 808 900
  soltech@soltech.be

  © SOLTECH 2021 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website by Savanto