SOLTECHteam behaalt ISO 9001:2015 met vlag en wimpel

We schrijven 26 maart 2024.

De dag dat onze Bas voor het eerst het levenslicht zag, wordt vanaf nu een dubbele feestdag voor SOLTECH. 26 maart gaat de boeken in als de dag dat we onze ISO 9001:2015 hebben gehaald!

Net geen drie jaar na de opstart van SOLTECH 2.0.
Wat een prestatie!

De verhuis is nog maar net (of nog net niet 😉) verteerd en ons team doorstond alweer de volgende uitdaging. En wat deden ze dat goed! Met glans huppelden de verschillende verantwoordelijken over het ‘rooster’ van de ISO-audit.

De auditeur kon niet anders dan goedkeurend knikken.

Echt! Wat een kanjers hebben we toch in huis!
Wat een ongelooflijk topteam ❤

Een dikke dankjewel aan Ludo Mullenders en José Mullenders van Buro QM om ons zo fijn te begeleiden.

ISO 9001 BABY! 🤘

Vertrouwen

Wij zijn blij en fier dat wij nu vanaf nu, naast het vertrouwen in onze gecertificeerde producten, ook het vertrouwen in onze productie en onze procedures kunnen staven.

 

 

Meer nieuws met een vleugje SOLTECH

Off-grid blik op de werken

Off-grid blik op de werken

De eerste twee panelen staan… en zorgen ook al dadelijk voor direct toepasbare energie. De panelen laden een batterij op die op haar beurt de webcam van electriciteit voorziet. Een klein voorbeeld van wat we kunnen… en voorsmaakje van wat komen gaat.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.