Wij bouwen aan de toekomst

Vlaanderen krijgt weer een zonnepanelenfabriek

Thor Park wordt onze nieuwe thuis. Dé energiehotspot van Limburg. Met EnergyVille als goede buur zijn we er zeker van dat we geen betere locatie konden wensen. In de veilige schoot van Stad Genk kan SOLTECH uitgroeien tot dé referentie op het vlak van “Integrated PhotoVoltaïcs” en “Active glass solutions”.

Maar we doen dit niet alleen. SOLTECH kan rekenen op de steun van velen. En Europa en Vlaanderen hebben een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze hypermoderne fabriek. Bijna 1000 m² kantoorruimte, 4000 m² productiehal, een state of the art machinepark en een geautomatiseerde productielijn. Voeg daarbij ons sterke team dat bereid is om mee te verhuizen en we hebben alle ingrediënten in huis om de schijnen.

10 000 000 euro. Dat is de gecumuleerde investering. Vijf miljoen gaat naar het machinepark. Met de andere vijf mocht MaMu Architects And More zich uitleven. Het resultaat mag er wezen. Een prachtig ontwerp is het geworden.

Meer weten over de bouw en het proces? Lees dan hieronder verder… 

 

Off-grid blik op de werken

Off-grid blik op de werken

De eerste twee panelen staan… en zorgen ook al dadelijk voor direct toepasbare energie. De panelen laden een batterij op die op haar beurt de webcam van electriciteit voorziet. Een klein voorbeeld van wat we kunnen… en voorsmaakje van wat komen gaat.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of aangesloten op het net. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

Een vleugje SOLTECH in uw mailbox

We beloven dat we nooit zullen spammen en u kunt te allen tijde uw inschrijving bewerken of verwijderen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Deze projecten kregen een vleugje SOLTECH

De zonnefiets van Raf Van Hulle

De zonnefiets van Raf Van Hulle

In 2018 won Raf met zijn zonnefiets Sun Trip, een internationale race voor zonnefietsen van Lyon tot China. In 2021 komt de eco-avonturier met een nieuw, verbeterd model. Een windkuip met zonnecellen zorgt voor minder weerstand en extra zonne-energie. Een knap staaltje R&D met een ongezien potentieel.

Lees meer