Ben jij onze verschilmaker

MAGAZIJN­MEESTER

Teaming up met onze productie
Alias: Magazijn- en voorraadverantwoordelijke

 

SOLTECH | Productie

SOLTECH maakt zonnepanelen.

Maar geen gewone zonnepanelen! Eigenlijk moeten we zeggen: SOLTECH kan van bijna alles een zonnepaneel maken. Van gevels, ramen, dakpannen, de capeau van een auto, het dak van een bushokje, fietspaden en betontegels… tot geluidswanden langs de autostrades.

We integreren zonnecellen in materialen – in gebouwen (BIPV), in vervoersmiddelen (VIPV), in producten (PIPV) en in infrastructuur (IIPV). Elk object dat we een vleugje SOLTECH mogen geven, wordt op die manier een bron van energie.

Verschilmakers

Ben jij op zoek naar een job met impact? Wil jij deel uitmaken van een team dat elke dag opnieuw producten produceert die het verschil maken? Ben jij degene die de meest uiteenlopende projecten letterlijk vól energie wil steken?

Lees dan zeker verder!

Ben jij de MagazijnMeester die we zoeken?

Werken bij SOLTECH, is werken aan een mooiere toekomst. Want alles wat we bouwen, laten we bijdragen aan een betere wereld. Echt. Geen greenwashing. Geen praatjes. Gewoon een mooi en eerlijk verhaal. En dat verhaal, mag jij mee vertellen. Op onze eigen(zinnige) manier.

Jouw profiel

SOLTECH groeit hard. We zijn onze fabriek in Tienen eigenlijk al ontgroeit. Toch zullen we het hier nog tot de zomer moeten uithouden. Want pas dan verhuizen we naar onze nieuwe productiefaciliteit in Genk. Als MagazijnMeester ben jij een ultieme schakel voor onze interne ‘logistiek’.

 

Jouw taken

Vóór de verhuis

 • Je helpt ons roeien met de riemen die we hebben
 • Je stelt orde op zaken in ons magazijn
 • Je zorgt voor een logische indeling en inrichting
 • Je denkt na over de interne flow van de producten
 • Je ziet situaties die niet ideaal zijn en onderneemt actie om deze te optimaliseren

Na de verhuis

 • Je leidt de verhuis van het magazijn en de voorraad in goede banen
 • Je denkt mee over de inrichting van het nieuwe magazijn op basis van wat je leerde in Tienen
 • Je stelt een logische indeling op en helpt er voor zorgen dat de verhuis hierop aansluit

Magazijntaken

 • Je neemt inkomende goederen aan en zorgt voor een juiste verwerking in het magazijn
 • Je houdt het opslagterrein netjes zodat het materiaal makkelijk kan verwerkt worden
 • Je beheert de voorraden
 • Je laadt en lost de vrachtwagens met onze heftruck
 • Je zorgt voor het onderhoud van klein gereedschap en voor de eventuele vervanging ervan

Verzendtaken

 • Verzamelen van uitgaande producten per bestelling
 • Zorgen voor een degelijke verpakking van uitgaande producten afhankelijk van het product en de transporteisen
 • Laden van de uitgaande producten

Administratieve taken

 • Administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande bestellingen
 • Keuringen en andere gereedschapgebonden formaliteiten opvolgen
 • Toezicht houden op de milieuvoorschriften

Dit is wat we bieden

Alle clichés… die mag je ook bij ons verwachten: een marktconforme verloning, een fijne werksfeer, werken in dagshift. Wij bieden een fulltime functie met een vast contract.

Het bijdragen aan een duurzame samenleving is heel mooi, maar daar betaal je de rekeningen niet mee. Wij bespreken graag de voorwaarden op basis van jouw profiel.

 

Dit is wat we zoeken

In eerste instantie vragen wij betrokkenheid en motivatie. That’s it! Wij voorzien intern een opleiding die je expert maakt op het vlak van geïntegreerde zonnecellen.

Best beschik je over technisch werk- en denkniveau in logistiek. Daarnaast vragen we een rijbewijs B en een heftruckcertificaat. Als je op de hoogte bent van de toepassingen omtrent de milieubepalingen, is dat mooi meegenomen. Het zou handig zijn als je een woordje Engels spreekt.

Dus als jij zin hebt om te werken, om je te smijten in een job met impact en om elke dag bij te leren, dan ben jij de m/v/x die wij zoeken.

Hoe solliciteren?

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt?
Mail naar soliciteren@soltech.be 

SOLTECH GROEIT

En niet een beetje. Van 7 naar 35 in een jaar. Met een snelle stijging na de zomer.

ZOT! Echt ZOT!

En ja! Groeien is spannend. En ja! Groeien voelt tegelijk ontzettend goed. Ons oorspronkelijke team en onze nieuwe medewerkers: samen geven ze vuurwerk! Samen maken ze een verschil. Ongelooflijk mooi om te zien tot wat onze mensen in staat zijn.

En we groeien nog steeds. Maar momenteel doet het pijn. Té veel pijn. En té is nooit goed.

Dus we zoek nog mensen.

JE TEKENT VOOR VERANDERING

Als wij jou welkom mogen heten in ons team, teken je voor verandering. Niet alleen omdat je werkt aan en met een technologie die de wereld helpt veranderen. Ook de technologie zelf is constant in beweging. 

Er staan bovendien grote dingen te gebeuren. We bouwen een nieuwe fabriek

Momenteel ligt onze fabriek in Tienen, maar eind 2022 plannen wij een verhuis naar een gloednieuwe site aan het Thor Park in Genk. Woon jij ergens tussen deze twee locaties in, zou dat ideaal zijn. Woon je in de buurt van Genk en zie je het zitten om nog een paar maanden te pendelen naar Tienen, is dat ook oké.

JE TEKENT VOOR EEN ROL

SOLTECH is in niets standaard. En daar zijn we fier op. Ondanks dat we al meer dan 30 jaar bestaan, werken we als een start-up. Bij ons geen functieprofielen. Bij ons spreken we over 'rollen'.

Ieder heeft zijn rol. Of zelfs meerdere rollen. Een rol is een verzameling van taken die jouw verantwoordelijkheid zijn. Je voert ze daarom niet alleen uit. Maar je ben uiteindelijk wel degene die voor het resultaat instaat.

We kijken naar je capaciteiten en benutten die optimaal op zo'n manier dat jij niet enkel energie maakt, maar ook háált uit je werk.

 

Projecten met een vleugje SOLTECH

De zonnefiets van Raf Van Hulle

De zonnefiets van Raf Van Hulle

In 2018 won Raf met zijn zonnefiets Sun Trip, een internationale race voor zonnefietsen van Lyon tot China. In 2021 komt de eco-avonturier met een nieuw, verbeterd model. Een windkuip met zonnecellen zorgt voor minder weerstand en extra zonne-energie. Een knap staaltje R&D met een ongezien potentieel.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

Soltech logo

SOLTECH NV/SA

Industrial Area West-Grijpen
Grijpenlaan 18
B – 3300 TIENEN
Belgium
+32 (0)16 808 900
soltech@soltech.be

© SOLTECH 2021 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website by Savanto